Yoga pentru gat si umeri: sesiune de 10 minute

Yoga pentru gat si umeri: sesiune de 10 minute

Namaste, suflete dragi! Sesiunea de astăzi de yoga este destinatată încălzirii zonei umerilor și gâtului. Fie că alegi să îți începi ziua astfel, să te încălzești înaintea unui set de exerciții sau doar să iei o pauză pentru destindere, această serie este potrivită tuturor.

Durerile de spate sunt printre cele mai frecvente afecțiuni din ziua de azi. Posturile incorecte menținute pe durate lungi de timp, cum ar fi statul la birou, statul în picioare sau cocoșat/aplecat ne afectează puternic coloana vertebrala. Câteva minute de practica yoga conștientă pe zi, pauzele mici de reconectare la corp, îndreptarea spatelui, întinderea și respirația conștientă pot consta în difereța dintre o stare de bine și durere. Te invit să începi să ai grijă de tine prin practica Yoga cu Tea.

Chiar dacă nu ai foarte mult timp la dispoziție pentru tine, 10 minute de yoga, fie că sunt dimineața, la prânz sau seara îți pot schimba complet viața! Îmbracă-te în ceva comod, hidratează-te și zâmbește! Este important să îți menții focusul și atenția pe ceea ce este pozitiv în viața ta, să cauți mereu soluții, să nu rămâi blocat în nemulțumiri și în judecată.

Încearcă să practici yoga zilnic, chiar și pentru o perioadă mai scurtă de timp pentru a îți menține un nivel ridicat de energie și pentru a fi sănătos.

Poți participa la clasele fizice de yoga, în fiecare joi de la ora 19:45 la My Motric Timpuri Noi. Te rpg să îți rezervi locul prin platforma lor online.

Nu uita, Zâmbește, iubește, dăruiește, primește!

Pentru mai multe informații legate de yoga:

Dă like paginii https://www.facebook.com/YogaCuTea/ , follow https://www.instagram.com/yogacutea/ , subscribe and like canalului de YT de mai sus.

Rămâi aproape pentru a afla cum a fost în Bootcampul de vindecare de la Sarmizegetusa.