Hatha Yoga

Cursuri de Hatha Yoga, unde îmbinăm aromaterapia, conștientizarea corpului, relaxarea minții, tehnici de respirație cu asane ce ne susțin în a avea o postura echilibrată. 

În general o clasă de yoga constă în: încălzire, salutul soarelui, asane, tehnici de respirație, savasana (relaxarea profundă). 

Clasele pot fi de grup, individuale sau online.

Kids Yoga

Posturi de Yoga îmbinate cu  jocuri ce stimulează spiritul de echipă, conștientizarea propriului corp, jocuri pregătitoare meditației, relaxare și tehnici de respirație corectă. Toate învăluite într-o frumoasă poveste pentru cei mici.

Beneficii:

  • eliminarea stresului prin râs
  • eliberarea energiei negative prin joc
  • conectarea cu bucuria interioară, creativitatea
  • mișcare, întărirea musculaturii

Yoga Părinte Copil – Family yoga

Family yoga –  Happy Yoga!

Printre asane și posturi în perechi, împletite cu energia pură a jocului îți vei aminti ce vindecător este sa râzi şi să zâmbeşti

Beneficii:

  • eliminarea stresului prin râs
  • eliberarea energiei negative prin joc
  • conectarea cu bucuria interioară, creativitatea
  • mișcare, întărirea musculaturii

Terapii Individuale sau de grup

Ședința ‘’Zâmbește, Iubește, Dăruiește, Primește’’ conține o sesiune privată de ghidare către tine, regăsirea bucuriei interioare, vindecare prin sunet și aromaterapie, călătorii interioare și meditații ghidate. 

Se poate lucra pe un subiect anume, vindecarea unor traume, blocaje, depresie, anxietate, sau pur și simplu pentru o stare de bine.  

De asemenea susțin grupuri de vindecare și ateliere pe anumite subiecte.

Aceste sesiuni se pot ține și  online. 

Pentru mai multe întrebări mă puteți contacta.

Tehnici folosite: Theta Healing, Timeline healing, curățări energetice, ghidare către activarea și conștientizarea puterii vindecătoare din fiecare din noi, boluri și clopotei tibetani, tobă și instrumente șamanice

Curățarea energetică

Curățarea energetică poate fi folosită pentru spații, persoane, evenimente, etc

Aceasta este o tehnică de eliberare a energiei negative acumulată prin reziduuri emoționale, forme gând de vibrație joasă, proiecții și programe din mediu, din mentalul colectiv, etc

Eu folosesc foarte des sunetul în curățările energetice pe care le fac. Iubesc sunetele bolurilor tibetane si pe cele ale clopoțeilor tibetani toba șamanică și nu numai. Apelez și la aromaterapie și folosesc salvie, tămâie, lavandă, palo santo sau uleiuri esențiale.

Corporate Yoga & Teambuildings

Companiile încep să înțeleagă importanța sănătății. Modul în care se simt angajații și colaboratorii tăi influențează în mod direct perfomanța companiei. Din ce în ce mai mulți angajați integrează activități fizice variate în rutina de zi cu zi. Yoga s-a dovedit a fi una dintre cele mai benefice soluții în armonizarea minții și trupului, devenind un aliat indispensabil în viețile noastre profesionale și personale.

 

Descarcă Prezentarea

Aromaterapie

Mirosul este cel mai vechi simț al omului. Printre primele funcții ale noastre ca și organisme simple era aceea de a detecta molecule care ne pot ajuta sau amenința în mediul înconjurător. Bineînțeles că pasul următor era acela de a primi sau evita elementul respectiv. Punctul corespunzător simțului olfactiv din creier (sistemul limbic) este chiar lângă regiunile care procesează emoțiile. Ca rezultat, mirosurile sunt asociate cu sentimente, emoții sau pot declanșa amintiri (ce pot fi plăcute sau neplăcute). Focusându-ne pe partea de wellness, de vindecare fizică, emoțională și spirituală, integrez în programele și terapiile mele uleiuri esențiale în mixuri personalizate pentru fiecare persoană sau situație. 

Uleiurile esențiale sunt absorbite rapid de receptorii ce sunt conectați direct cu sitemul limbic prin nervul olfactiv. Adică afectează în mod direct emoțiile și felul în care ne simțim. Anumite uleiuri ne pot energiza, în timp ce altele ne pot calma, toate acestea împletindu-se armonios cu practica yoga, terapiile sau curățările energetice.