Despre Tea

Zâmbește! Iubește! Dăruiește! Primește!
Yoga cu Tea

Salutări!

Sunt Teodora Haidu,  un suflet căruia îi place sa zâmbească și să se joace!

Mămică a 2 năzdrăvani, Daria și Darius, sunt cei care mă motivează zi de zi să fiu calmă și să găsesc soluții pentru situații neprevăzute.

Sunt vindecător holistic, instructor de yoga pentru copii, instructor hatha yoga pentru adulți, iubitoare de frumos, de natura și de viata! 

Terapeut practician de  masaj terapeutic și energetic, Theta Healing® , Timeline Healing,  Acces Bars, Light Healing,  Măiestrirea din Sine, curățari energetice, vindecare vibrațională prin sunet, călătorii interioare, meditații ghidate și eliberari emotionale, vindecarea copilului interior. 

Susțin evoluția, vindecarea, conștientizarea de Sine prin mișcare, joacă, dans, exprimare liberă și manifestarea copilului interior. O privire pozitivă asupra lucrurilor și accentul pe iubirea de sine, încrederea în sine și forțele proprii te susțin în a avea o viață armonioasă.

Îmi place să dansez, să mă exprim liber, să creez și să ghidez copiii și oamenii în evoluțiile lor. Toate acestea prin zâmbet, iubire necondiționată, o privire pozitivă asupra lucrurilor și punând accent pe iubirea, încrederea în sine și forțele proprii!

Iubitoare de frumos, de natură și de viață!

Yoga cu Tea