Curățări energetice – Următoarea serie : 21 DE ZILE – program online via whatsapp

Curatari energetice: 21 de zile cu Tea

Curățări energetice – Următoarea serie : 21 DE ZILE – program online via whatsapp

Namase! La cererea publicului vă invit la următoarea serie de curățări Energetice via WhatsApp! Aceasta va avea loc pe durata a 21 de zile. Zi de zi,  voi trimite sesiuni scurte cu scopul de a vă susține în echilibrare și armonizare energetică. Acestea sunt sub formă de mesaje vocale sau link-uri video și fiecare le va asculta/face în momentul potrivit pentru el.

Ce cuprinde programul?

Programul cuprinde scurte meditații ghidate, curățări energetice prin sunet, lumină și intenție.

Ocazional va fi inclusă și ghidare către practica yoga și dans conștient. Toate sunt direcționate către curățări energetice și conectate cu intențiile voastre.

Pentru cine este acest program?
Unul din programe este gândit pentru terapeuți din toate domeniile sau persoane avansate – meditațiile de circa 20 min zilnic.

Al doilea program, este gândit pentru cei ce sunt la început pe acest drum și/sau au mai puțin timp – meditațiile de circa 10 minute zilnic.

Poate participa oricine e pregătit să își ia viața în mâinile proprii. Oricine dorește să iți accepte trecutul și toate acțiunile tale.

Ce este curățarea energetică, pe scurt.
Este o tehnică de eliberare a energiei negative acumulată prin reziduuri emoționale, forme gând de vibrație joasă, proiecții și programe din mediu, din mentalul colectiv, etc. Curățarea energetică poate fi folosită pentru spații, persoane, evenimente, etc.

Practica mea, vis a vis de curățarea energetică

Folosesc foarte des sunetul în curățările energetice pe care le fac. Iubesc sunetele bolurilor tibetane, ale clopoțeilor tibetani, toba șamanică, chiar și vibrația propriei voci. Prin urmare îmi aduc liniște, calmare și bucurie interioară sau eliberare de tensiuni ori de câte ori le aud.

Te invit să accesezi link-ul de mai jos cu un video de pe canalul meu de Youtube. Aici fac o curățare energetică și în plus folosesc sunetul bolurilor tibetane.

Ce poți elibera/intergra în acest program:

  • energii de vibrație joasă ce există în jurul tău, ce le-ai preluat cu sau fără voia ta
  • orice ai preluat de la nivelul colectiv
  • echilibrarea și armonizarea centrilor energetici (chakrelor)
  • tăierea cordoanelor energetice, stringurilor, amprentelor, imprinturilor, etc. ce s-au creat /le-ai creat pe parcursul vieții
  • recuperarea puterii personale și a părților de suflet
  • curățarea spațiului în care locuiești
  • conștientizarea și eliberarea blocajelor ce ne împiedică să fim noi în autenticitatea noastră și în liniște și pace cu noi, cu trecutul, prezentul și viitorul.

Co – creatorul propriei tale vieți

Prin participarea la acest program, vei fi mai aproape de scânteia divină din tine. Autenticul tău ,adevărata ta sursă, acolo unde este iubire, lumină, adevăr. Te poți elibera de tensiuni, stress, furie. Să înțelegem perspectiva că noi suntem cocreatorii propriei noastre vieți, să ne oprim din a ne victimiza. De noi depinde încotro îndreptăm atenția și energia noastră. Vei primi instrumente, metode și tehnici la care să poți apela ori de câte ori ai nevoie chiar și după finalizarea programului.

Cercul și puterea intenției de grup

Un alt lucru magic la aceste programe este puterea magică și vindecătoare a cercului. În mod similar puterea mai multor persoane ce se întâlnesc cu aceeași intenție de conștientizare și vindecare. Energia grupului susține fiecare persoană din grup. Eu voi fi ghidul tău. Dar mai presus de toate ești TU ești cel ce face VINDECAREA. În concluzie intenția și atenția ta către ce dorești să se elibereze este necesară pentru a se produce vindecarea.

Purificare prin miros și magia plantelor

Pe langă lucrul prin intenție și sunet, conectarea la Sinele cel mai înalt, folosesc și purificarea prin miros. Fie prin difuzarea uleiurilor esențiale sau cu palo santo (lemn sfânt), lavandă, salvie, tâmaie. Acestea pot fi făcute zilnic pentru a păstra armonie și echilibru, sau de când simți brusc că te cuprinde o emoție sau o stare care nu iți aparține. și care te împiedică să fi bine tu cu tine.

Când începem?

Programul are loc via WhatsApp și începe pe data de 8 Februarie. Pentru detalii sau înscrieri puteți trimite un mesaj la adresa yogacutea@gmail.com sau pe paginile de Facebook și Instagram Yoga cu Tea, prin mesaj privat.

Contribuția ta

Contribuția pentru participare este de 111 lei de persoană – program începători și 222 lei de persoană program avansați/terapeuți.

Vă aștept cu drag să începem această călătorie împreună! Namaste ! Tea

Câteva feedback-uri

<<Mulțumesc cu iubire și recunoștință! Tehnica Hoponoopono a fost cu multe lacrimi la mine. E minunat ce mi se întâmplă, Mulțumesc Tea! Mulțumesc celor din cerc>>

<<Este extraordinar! Și la mine apar schimbări în munca mea și în jurul meu!>>

<<Fix cu frica de boală m-am trezit. Acum e liniște. Mulțumesc!”>>

<<Tea iți mulțumesc pentru ocazia de a participa la acest program! Cred că totul ține de practica pas cu pas. Mi se demonstrează că meditând mă simt mai liniștită, mai centrată și mai sigură pe mine. >>

<<Mulțumesc cu iubire și recunoștință pentru susținere, pentru călătoria noastră minuntă, care n-aș vrea să se termine. Mulțumesc că a fost simplu și ușor de această dată să perseverez în a lucra cu mine, cu ajutorul vostru, voi mai asculta înregistrările pentru a crește sămânța evolutivă plantată de noi.>>

Vezi și programul online pentru Vindecarea Relației cu Părinții aici.