Vindecarea relației cu părinții – workshop online la final de noiembrie

Vindecarea relatiei cu parintii - atelier

Vindecarea relației cu părinții – workshop online la final de noiembrie

Acest atelier experențial are ca scop primul pas în vindecarea relației cu părinții, indiferent dacă aceștia se află printre noi sau nu. Atelierul va avea loc online, prin intermediul Zoom , joi, 26 noiembrie, în intervalul orar 19:00 – 21:00.

Atelier de vindecare a relatiei cu parintii

În urma sesiunilor de terapie holistică din ultima perioadă am considerat că este benefic să organizez un atelier experențial în care să lucrăm la Vindecarea relației cu părinții. Atenția va fi focusată pe ceea ce simțim că avem de rezolvat, echilibrat, de vindecat și de iertat în relația cu părinții, astfel încât să putem avea o relație armonioasă cu noi înșine. Pentru a ne bucura de prezent este important să acceptăm trecutul, să tăiem cordoanele energetice cu ceea ce nu mai este benefic pentru noi.

Din această perspectivă orice sentimente, emoții și gânduri ținem captive în structura noastră, fără să le acceptăm, conștientizăm, iertăm și integrăm, ne țin pe loc, ne împiedică în a ne manifesta în totalitatea ființei noastre, în a fi la potențialul nostru maxim.

Vindecarea relației cu părinții nu este o conferință, ci un atelier unde vor fi discuții deschise, un spațiu liber în care vom beneficia de energia puternică și vindecătoare a cercului de susținere a grupului.

Vindecarea relației cu părinții este atelierul în care ne bucurăm de energia grupului, de vindecarea prin sunet și lumină, toate acestea susținându-ne în a primi răspunsurile de care avem nevoie pentru a putea evolua în vindecarea holistică.

O parte din beneficiile acestui atelier sunt:

  • călătorie interioara de vindecare (meditație ghidată)
  • curățare energetică cu lumina, prin intenție și vizualizare
  • armonizare și echilibrare prin sunet (boluri tibetane și clopoței tibetani)
  • conștientizări, iertări, acceptare
  • tot ce va mai apărea atunci pe loc

Ține minte: vindecarea este făcută de tine. Eu doar te ghidez! Namaste!

Prețul pentru participare este de 70 de lei de persoană pentru cele 2 ore de atelier.

Înscrierile se fac printr-un email la yogacutea@gmail.com sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau Instagram Yoga cu Tea.

Nu ezita să ma contactezi pentru info suplimentare sau nelămuriri!