Curățări energetice: 21 DE ZILE – program online via whatsapp

Curatari energetice: 21 de zile cu Tea

Curățări energetice: 21 DE ZILE – program online via whatsapp

Namaste! Vă invit la un program online de Curățări Energetice via WhatsApp ce va avea loc pe durata a 21 de zile, timp în care zi de zi, de circa 5 minute, voi trimite sesiuni scurte cu scopul de a vă echilibra și armoniza energetic. Acestea vor fi sub formă de mesaje vocale și fiecare le va asculta în momentul potrivit pentru el. Vor fi și scurte meditații ghidate, curățări energetice prin sunet, lumină și intenție.

Curățarea energetică poate fi folosită pentru spații, persoane, evenimente. Este o tehnică de eliberare a energiei negative acumulată prin reziduuri emoționale, forme gând de vibrație joasă, proiecții și programe din mediu, din mentalul colectiv, etc

Curatari energetice - 21 de zile cu Tea

Folosesc foarte des sunetul în curățările energetice pe care le fac. Iubesc sunetele bolurilor tibetane si pe cele ale clopoțeilor tibetani, deasemenea iubesc să împărtășesc cu drag cu voi acest sunet magic. Mie îmi aduc liniște, calmare și bucurie interioară, ori de câte ori le aud.

Acest program este gândit să te susțină în a elibera:

  • orice energii de vibrație joasă ce există în jurul tău, ce le-ai preluat cu sau fără voia ta
  • orice ai preluat de la nivelul colectiv
  • echilibrarea și armonizarea centrilor energetici (chakrelor)
  • cordoanelor energetice, stringurilor, amprentelor, imprinturilor pe care cu sau fără voia ta le-ai preluat, sau le-ai lăsat să pătrundă în structurile tale.

Prin participarea la acest program, imi doresc ca tu să conștientizezi scânteia divină din tine, adevărata ta sursă, unde este iubire, lumină, adevăr, să găsești metode și tehnici la care să poți apela ori de câte ori ai nevoie.

Pe langă intenție și sunet, conectarea la Sinele cel mai înalt folosesc și purificarea prin miros, fie ca este prin difuzarea uleiurilor esențiale sau cu palo santo (lemn sfânt), lavandă, salvie, tâmaie. Acestea pot fi făcute zilnic pentru a păstra armonie și echilibru, sau de câte ori simți că brusc te cuprinde o emoție sau o stare care nu iți aparține.

Programul are loc via WhatsApp și începe pe data de 1 Decembrie. Pentru detalii sau înscrieri puteți trimite un mesaj la adresa yogacutea@gmail.com sau pe paginile de Facebook și Instagram Yoga cu Tea.

Prețul pentru participare este de 70 de lei de persoană.

Vezi și programul online pentru Vindecarea Relației cu Părinții aici.